Elevi şi profesori din Franţa, Germania, Polonia şi Turcia în vizită la Primăria Râmnicului

Anunț - Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
Mircia Gutău: Sunt acuzat că am pus capăt haosului care a domnit în centrul Râmnicului
18/10/2017
Oamenii de afaceri români sunt discriminați în raport cu cei străini
20/10/2017

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea fost, marţi dimineaţă, gazda câtorva zeci de elevi şi profesori din Franţa, Germania, Polonia şi Turcia, care, împreună cu colegii lor de la Colegiul Energetic din Vâlcea, conduşi de directorul Constantin Mihăiţă Simion şi de directoarea adjunctă Mariana Marica, sunt implicaţi într-un proiect european de conservare şi ecologizare a zonelor naturale.

Din partea administraţiei locale municipale, oaspeţii din străinătate au fost primiţi de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, care au prezentat principalele proiecte din acest domeniu ale Primăriei, inclusiv intenţia de amenajarea a unui parc pe Dealul Capela.

Prezent la întâlnire, directorul Direcţiei Silvice Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, a detaliat aspectele acestui proiect ambiţios, mulţumind, cu această ocazie, reprezentanţilor Municipalităţii pentru parteneriatul realizat în acest scop. Tinerii elevi şi profesorii lor au în proiect realizarea unei acţiuni de ecologizare pe Dealul Capela, în colaborare cu reprezentanţii instuţiilor cu atribuţii în administrarea acestei zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.