Vineri, 20 octombrie, la Râmnicu Vâlcea începe înscrierea comercianţilor care vin la Târgul DECEMBRIE MAGIC

Colaborare între Centrul local „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea al Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României” şi Centrul de Educaţie Incluzivă Băbeni
18/10/2017
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea
Alcoolul l-a băgat pentru 1 an și 11 luni în pușcărie
18/10/2017

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 1 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, Târgul DECEMBRIE MAGIC, care revine, odată cu această ediţie, în zona centrală, recent modernizată, a Râmnicului.

Comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă se va face în cele 29 de căsuţe din lemn puse la dispoziţie de Municipalitate. Perioada de înscriere a comercianţilor în procesul de selecţie pentru Târgul ”Decembrie Magic” este 20.10.2017-10.11.2017, iar înscrierea se face, în condiţiile HCL nr. 390/2017 privind aprobarea Regulamentului privind organizarea Târgului ”Decembrie Magic”, prin completarea cererii tip anexă şi depunerea la registratura Primăriei municipiului.

Pentru a fi validă, cererea trebuie însoţită de documentele de identificare ale comerciantului solicitant (certificat de înregistrare, certificat constatator, atestat de producător, după caz), de documentul de înregistrare sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor în cazul comercializării de produse agroalimentare sau pentru activităţi de alimentaţie publică, de fotografii şi alte materiale de prezentare a produselor comercializate, precum şi de o prezentare a experienţele anterioare la târguri similare (dacă este cazul).

Selecţia cererilor se va face în baza Regulamentului aprobat prin HCL nr. 390/2017, astfel încât Târgul ”Decembrie Magic” 2017 să se situeze la nivelul celorlalte evenimente similare, cu tradiţie, din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.