Polițiștii vâlceni cercetează două tinere, de 17 și 15 ani, pentru furturi din autoturisme

Oamenii de afaceri români sunt discriminați în raport cu cei străini
20/10/2017
Primarul Mircia Gutău a inaugurat terenurile de sport din Râureni şi Stolniceni
20/10/2017

Polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit, în mod operativ, probarea activităților infracționale a două tinere, 17 și 15 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu privire la comiterea unui furt și a unei tentative de furt, din autoturisme.

Din cercetările efectuate rezultă faptul că, în noaptea de 17 spre 18 octombrie,  cele două tinere, profitând de faptul că proprietarul autoturismul a uitat portierele deschise, au sustras din interiorul acestuia  fața detașabilă a casetofonului auto.

În aceeași noapte, cele două tinere au încercat să sustragă bunuri dintr-un alt autoturism, răvășind documentele din torpedou și din interiorul autoturismului, însă fără a reuși să sustragă bunuri, existând posibilitatea ca acțiunea acestora să fi fost întreruptă.

Polițiștii au recuperat prejudiciul produs. În urma investigaţiilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, polițiștii vâlceni au dispus începerea urmăririi penale față de S.R.A., de 17 ani și A.N.C., de 15 ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și tentativă de furt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.