Eliberat din pușcărie, un bărbat din Pietrari a amenințat cu moartea mai multe persoane

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a organizat o întâlnire de lucru pe tema reducerii accidentelor
09/11/2017
ANOFM: Selecție pentru locuri de muncă sezoniere la cules de căpșuni în Spania
11/11/2017

imagine ARHIVĂ

Miercuri, 8 noiembrie 2017, polițiștii au reținut un bărbat din comuna Pietrari, după ce acesta a amenințat cu moartea mai multe persoane din comună. Bărbatul se eliberase cu o zi înainte din penitenciar.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au fost sesizați de două persoane din comună, cu privire la faptul că au fost amenințați cu moartea de către un bărbat de 49 de ani din comună, acesta eliberându-se cu o zi înainte din penitenciar.

Din verificări a rezultat că bărbatul a ajuns acasă după eliberare, în ziua de 7 noiembrie 2017. La scurt timp, acesta s-a deplasat la barul din comună și întâlnindu-se cu persoanele vătămate, pe care de altfel le cunoștea, le-ar fi  amenințat cu acte de violență și chiar cu moartea.

Polițiștii s-au deplasat la fața  locului, au înregistrat un dosar penal și în aceiași zi, s-a dispus reținerea persoanei bănuite, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, bărbatul urmând să fie prezentat judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecatoriei Horezu, cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.