Adolescentă de numai 14 ani, dispărută din Râmnicu Vâlcea, găsită în județul Dâmbovița

Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat lucrările de modernizare realizate la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 5
11/12/2017
Criterii de evaluare schimbate pentru programul Prima Casă
11/12/2017

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Moreni, județul Dămbovița au efectuat verificări în cazul unei minore dispărute de la domiciliu la data de 8 decembrie 2017, fata fiind găsită și redată familiei.

La data de 9 decembrie 2017, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea, în  comuna I.L. Caragiale, județul Dâmbovița, a unei minore de 14 ani, dată dispărută de părinți, de la domiciliul din Râmnicu Vâlcea.

Vineri, 8 decembrie 2017, un bărbat din Râmnicu Vâlcea, a sesizat că fiica sa de 14 ani a dispărut de acasă.

Oamenii legii au demarat imediat verificările, din investigații reieșind că fata s-ar afla în județul Dâmbovița, iar în urma căutărilor efectuate de polițiștii vâlceni împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Moreni,  fata a fost găsită în comuna I.L.Caragiale, la domiciliul unui prieten.

Din documentarea realizată, adolescenta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind încredințată în siguranță tatălui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.