Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat lucrările de modernizare realizate la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 5

Casă afectată de un incendiu produs la Goleşti, în satul Popești
Focul a mistuit un acoperiș și carnea unui porc pus la afumat
11/12/2017
Adolescentă de numai 14 ani, dispărută din Râmnicu Vâlcea, găsită în județul Dâmbovița
11/12/2017

Luni, 11 decembrie 2017, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat lucrările de modernizare realizate la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 5 din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În valoare totală de 476.000 lei, acestea au constat în demontarea vechiul parchet din lemn, aflat într-o stare avansată de degradare, montarea unei suprafeţe de joc profesională, specifică sălilor de sport, înlocuirea ferestrelor vechi cu ferestre din PVC cu geam termopan, refacerea zugrăvelilor şi vopsitoriilor la pereţi şi tavane, înlocuirea lămpilor de iluminat, înlocuirea placajului de gresie şi faianţă, precum şi a obiectelor sanitare la vestiare, înlocuirea uşilor deteriorate, repararea şi vopsirea spalierele în sală, înlocuirea fileului de tenis şi a scaunului de arbitru şi repararea panourilor de baschet.

La exterior s-au făcut zugrăveli la pereţi şi vopsitorii la acoperişul din tablă metalică, de asemenea s-au înlocuit jgheaburile şi burlanele.

Cu această ocazie, edilul-şef a apreciat calitatea lucrărilor executate şi a detaliat celelalte investiţii similare avute în vedere de Municipalitate, fie că este vorba de modernizarea unor săli existente, fie de construirea unor săli de sport noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.