Focul a mistuit un acoperiș și carnea unui porc pus la afumat

Aurel Moldoveanu a colindat și la Râmnicu Vâlcea
11/12/2017
Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat lucrările de modernizare realizate la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 5
11/12/2017
Casă afectată de un incendiu produs la Goleşti, în satul Popești

imagine - ARHIVĂ

Duminică, 10 decembrie, la ora 11.55, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din Râmnicu Vâlcea. Până la stingerea incendiului, a ars acoperișul casei de locuit construit din lemn pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și peste 100 kg carne și grăsime de porc.

După aproximativ o jumătate de oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la întregul imobil și la alte bunuri situate în apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat după ce proprietarul locuinței a pus carnea la afumat în imediata apropiere a coșului pentru evacuarea fumului, grăsimea rezultată prin topire aprinzându-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.