Aurel Moldoveanu a colindat și la Râmnicu Vâlcea

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, aplicate la Băbeni și Cernișoara
11/12/2017
Casă afectată de un incendiu produs la Goleşti, în satul Popești
Focul a mistuit un acoperiș și carnea unui porc pus la afumat
11/12/2017

Colinde şi spectacole dintre cele mai diverse în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea

În Scuarul Mircea cel Bătrân vin vedete de mare calibru! Marţi, 12 decembrie 2017, între orele 18.00 şi 19.30, cunoscutul artist Aurel Moldoveanu a făcut un popas în turneul său naţional de colinde cu un concert la care sunt invitaţi toţi iubitorii de frumos şi autentic.

”Lerui ler”, ”Florile sunt dalbe” şi multe alte referene ale acestei perioade deosebite din an i-au încântat pe cei veniţi să vadă acest spectacol dedicat sărbătorii Crăciunului.

Atmosfera festivă din centrul Râmnicului a fost întreţinută şi de o serie de spectacole, dintre cele mai diverse, ce se vor desfăşura sub genericul ”Decembrie Magic”.

După ce elevii Liceului de Arte ”Victor Giuleanu” au deschis, de Sf. Nicolae, seria spectacolelor dedicate Crăciunului (urmând să revină pe scenă în zilele de 13 şi 20 decembrie), Şcoala Populară de Artă vine cu un program plin în această perioadă de sărbătoare.

Astfel, elevii conduşi de profesorii Aurel Poenaru, Mioara Raica, Doina Ghiţan şi Camelia Clavac, în coordonarea directoarei Doina Gănescu, îi invită pe râmniceni să intre în atmosfera de sărbătoare în zilele de 18, 19 şi 22 decembrie, începând cu orele 16.00.

Evenimentele artistice ce se desfăşoară în cursul lunii decembrie în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi prezentate şi detaliate pe panoul cilindric de afişaj, montat recent în zona centrală, pe trotuarul Căii lui Traian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.