PNL Vâlcea, Nurvil și Boromir, alături de organizaţii neguvernamentale, au susținut acțiunea ŞCOALA CU JOACĂ

UNIKA: Cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România
19/12/2017
Vânător braconier depistat pe raza comunei Dăești
20/12/2017

Echipa PNL Vâlcea s-a implicat cu generozitate în acțiunea ŞCOALA CU JOACĂ, alaturi de organizaţii neguvernamentale din judeţ şi de societățile SC Nurvil SRL și SC Boromir Ind SRL. Astfel, Moș Crăciun a ajuns luni la gradinițele din Lăpușata, Păușești Otăsău şi Cernișoara, iar marţi în localităţile Stănești, Alunu, Muereasca și Măciuca.

Sălile de clasă decorate pentru sărbătorile de iarnă, colindele vesele cântate de cei mici și bucuria venirii Moșului au creat un moment de fericire în sufletele celor mici. Copiii au primit cu entuziasm cadourile dulci aduse de voluntari şi de membrii Partidului Național Liberal Vâlcea.

Nu au fost uitate nici cadrele didactice, care au primit materiale didactice utile pentru activitățile desfășurate zilnic cu micuții: cărți, creioane colorate, plastilină, blocuri de desen, pensule, planșe, cretă, hârtie glasată, dar şi materiale necesare pentru îngrijirea și igiena copiilor, săpun lichid și șervețele umede.

De altfel, în aceste zile, au loc acţiuni caritabile în majoritatea localităţilor administrate de primari ai Partidului Național Liberal, dovedind în acest mod faptul că PNL are grijă de generația viitorului nostru, de copiii noștri, de a îmbelșuga masa de sărbători a vâlcenilor cu daruri frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.