Bătut și tâlhărit, după ce a dat de pomană unui tânăr din Băbeni

Se caută Director executiv pentru Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea
03/01/2018
Primărița comunei Racovița, Iliescu Sonia, trimisă în judecată alături de viceprimar
03/01/2018

Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea au identificat și reținut un tânăr de 23 de ani, din Băbeni, autorul unei tâlhării comise în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În noaptea de 28 decembrie 2017, polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării, fiindu-i sustrași 200 de lei.

Din verificări a reieșit că păgubașul se afla într-un local din Râmnicu Vâlcea, când un bărbat tânăr, pe care nu-l cunoștea, ar fi intrat în vorbă cu el. Acesta i-ar fi spus că vine de la serviciu și că îi este foame, motiv pentru care persoana vătămată l-a invitat să-l însoțească la domiciliu, pentru a-i oferi ceva de mâncare.

Ajunși în scara blocului unde domiciliază “bunul samaritean”, aceasta i-a adus alimente tânărului, iar la un moment dat a fost lovit de individ și i-au fost sustrași 200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea infractorului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, la data de 29 decembrie 2017, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.