33 de cupluri premiate de Primăria Râmnicu Vâlcea, la 50 de ani de căsnicie neîntreruptă

Pinocchio și Veverița Zuby la Shopping City Râmnicu Vâlcea
29/03/2018
Radu Sebastian Bododea este noul Director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea
05/04/2018

În aşteptarea Sărbătorii de Paşti, la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, luni – 2 aprilie 2018, au fost premiate 33 de cupluri cu ocazia aniversării unei jumătăţi de veac de căsnicie

În perspectiva apropiatelor sărbători pascale, luni dimineaţa, Primăria municipiului a fost gazdă pentru 33 de cupluri care şi-au aniversat 50 de ani de căsnicie neîntreruptă. Gazdă le-a fost viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, care a oferit sărbătoriţilor Diploma de Fidelitate, o floare şi o indemnizaţie în sumă de 600 de lei sub formă de tichete sociale.

Aproape 2.100 de cupluri au fost astfel sărbătorite la Primăria municipiului, de la finele anilor ’90 de când a fost demarată această iniţiativă.

În acelaşi context de sărbătoare, la finele săptămânii trecute, 16 râmniceni cu vârstele cuprinse între 90 şi 96 de ani au fost sărbătoriţi la domiciliu, primind din partea administraţiei municipale o Diplomă de apartenenţă la Clubul Longevivilor, precum şi o indemnizaţie (diferenţiată în funcţie de vârstă) sub formă de tichete sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.