Radu Sebastian Bododea este noul Director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea

33 de cupluri premiate de Primăria Râmnicu Vâlcea, la 50 de ani de căsnicie neîntreruptă
02/04/2018
Polițiști vâlceni prezenți la Rider Cozia 2018
06/04/2018

„Astăzi, 5 aprilie a.c, în prezenţa domnului Dan – Eleodor Ponoran, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, am semnat dispoziţia prin care l-am numit pe tânărul Radu-Sebastian Bododea în funcţia de Director medical interimar la Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Noul director este vâlcean, medic specialist ortopedie traumatologie, are 33 de ani, a absolvit Universitatea Carol Davila din Bucureşti şi lucrează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea din anul 2015.

Aşa cum am mai spus, mizez în continuare pe tineri şi sper ca împreună să îmbunătăţim activitatea la Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, astfel încât pacienţii să fie mulţumiţi şi să fie trataţi în cele mai bune condiţii, într-o unitate medicală în care investim şi vom investi, pentru a deveni un etalon al calităţii serviciilor medicale, cel puţin la nivel regional.

Îi doresc mult succes lui Radu Sebastian Bododea şi îl asigur de tot sprijinul!”, a delarat Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.