Hoațe prinse la furat în zona Kaufland–Pepco

Romsilva a primit certificarea managementului forestier în sistem internațional pentru 2,34 de milioane hectare de păduri de stat
24/05/2018
Absolvenţii Colegiului Alexandru Lahovari au salutat Primăria Râmnicu Vâlcea
29/05/2018

În data de 23 mai 2018, în jurul orelor 15.00, jandarmii au fost solicitați să intervină  în zona Kaufland – Pepco, unde 3 femei au fost observate în timp ce furau mai multe articole de imbrăcăminte.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului și le-au interceptat pe cele 3 femei care aveau asupra lor genți cu imbrăcămintea sustrasă din magazin.

Lucrătorii Jandarmi au stabilit identitatea celor 3 femei de etnie romă: Z.M.I in vârstă de 17ani din comuna Bunești, M.A. in vârstă de 18 ani din comuna Vlădesti si  A.C. in vârstă de 24 ani din comuna Bunesti, asupra  cărora au fost găsite articole de îmbrăcăminte sustrase din magazin, în valoare totală de 511,45lei.

Jandarmii le-au întocmit acte premergătoare de constatare pentru infracțiunea de furt calificat, faptă prevăzută  si pedepsită de art. 229 C.P.

Cele 3 femei au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției Vâlcea pentru continuarea cercetărilor iar prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și predat societății comerciale păgubite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.