Călimănești: Șofer fugar urmărit cu focuri de armă la Jiblea – VIDEO

Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea. Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie
Activitatea Teatrului Anton Pann în stagiunea 2017-2018
06/08/2018
Psihologul Lenke Iuhoş: Empatizează cu o persoana bolnavă şi poţi face minuni în procesul ei de vindecare
07/08/2018

În data de 6 august 2018, în cursul nopţii de luni spre marți, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, aflându-se în patrulare pe raza oraşului, în zona Jiblea, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pentru control. În momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat de autoturism, conducătorul auto a demarat în trombă, poliţiştii pornind în urmărirea lui.

Fugarul a intrat cu maşina în curtea unei locuinţe, după care a venit la echipajul de poliţie, adresând cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie. Unul dintre poliţişti i-a solicitat documentele de identitate, dar bărbatul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard. Cel de-al doilea agent de poliţie a procedat la somarea persoanei şi la executarea unui foc de avertisment în plan vertical.

Agresorul a fugit, polițiștii pornind în urmărirea lui, dar în momentul în care a fost prins l-a lovit pe unul dintre poliţişti cu piciorul, acesta fiind transportat la spital. La faţa locului s-au strâns mai multe persoane, fiind necesară intervenţia polițiștilor din cadrul SAS şi a altor agenți din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, care au aplanat conflictul.

Oamenii legii au demarat cercetări pentru ultraj.

Sursa video: Facebook

FOC DE ARMA LA CALIMANESTI VALCEA !!

Publicată de Florinel-Piersec Stoica pe Luni, 6 August 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.