Fânar mistuit de flăcări în Drăgășani

Cinci bărbați sunt cercetați penal, pentru că au împușcat un mistreț într-o pădure din Râmnicu Vâlcea
09/08/2018
AJFP Vâlcea informează: Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur – ediția CENTENAR
10/08/2018
incendiu în Mitrofani

imagine - ARHIVĂ

Joi, 9 august 2018, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit la ora 17.42 pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu.

Flăcările s-au declanșat la un fânar în suprafață de 24 metri pătrați. Din cauza furajelor și a distanței foarte mici existente între fânar și alte anexe din gospodărie, flăcările s-au propagat la o magazie din vecinătate, unde au ars: structura din lemn a acesteia, 300 de kg de porumb și șase tone de lucernă. Prin intervenția promptă a pompierilor, s-a reușit limitarea propagării incendiului la alte anexe gospodărești și la locuința din apropiere. De asemenea, au fost salvați 3 porci mari și 50 de păsări.

După aproape 3 ore, de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma scânteilor purtate de vânt de la un foc făcut de proprietar pentru igienizarea gospodăriei de resturi vegetale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.