Cinci bărbați sunt cercetați penal, pentru că au împușcat un mistreț într-o pădure din Râmnicu Vâlcea

Acțiune a poliției din Râmnicu Vâlcea pe linie rutieră
08/08/2018
incendiu în Mitrofani
Fânar mistuit de flăcări în Drăgășani
10/08/2018

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat cinci bărbați bănuiți de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic. 

Miercuri, 8 august 2018, polițiștii au identificat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 41 de ani, bănuiți că ar fi împușcat fără drept un porc mistreț, într-o pădure din Râmnicu Vâlcea.

În data de 27 iulie 2018, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în livada unui localnic, au fost găsite resturile unui mistreț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de reprezențați ai Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Vâlcea și ai Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, identificând cadavrul mistrețului, care a fost ridicat pentru examinare.

A fost înregistrat un doar penal, iar în urma investigațiilor efectuate în cadrul acestuia, persoanele bănuite au fost depistate. Cercetările sunt continuate de oamenii legii, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.