Elcoprest Construct, firma care a întârziat lucrările pe bulevardul Dem Rădulescu, a fost amendată

Substanţe interzise depistate de jandarmi în Râmnicu Vâlcea
27/08/2018
La cabana Cheia începe o nouă ediţie a şcolii de alpinism a cercetaşilor
27/08/2018

În cursul lunii iunie 2018, în baza autorizaţiei de construire obţinută de la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, firma Elcoprest Construct SRL a demarat o lucrare de branşament electric prin forare orizontală pe bulevardul Dem Rădulescu, în zona supermarketului Lidl.

În timpul excavaţiilor, a fost fisurată conducta de canalizare pluvială din zonă. După constatarea acestui incident şi în contextul importanţei pe care bd. Dem Rădulescu o are pentru reţeaua de trafic auto din sudul municipiului, s-a solicitat firmei remedierea cât mai urgentă a avariei în condiţiile de calitate impuse de operatorul reţelei, SC Apavil SA.

Din păcate, reparaţiile au întârziat nepermis de mult, astfel încât, în data de 23.08, Elcoprest Construct a fost sancţionată cu o amendă de 60.000 lei în baza Legii nr. 51/1991, respectiv pentru nerespectarea Autorizaţiei de Construire în ceea ce priveşte executarea lucrărilor fără afectarea reţelelor de utilităţi existente în zonă. În urma măsurii aplicate, lucrarea se finalizează la începutul acestei săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.