Substanţe interzise depistate de jandarmi în Râmnicu Vâlcea

Cristian Buican: Se impune demiterea Ministrului Educaţiei
27/08/2018
Elcoprest Construct, firma care a întârziat lucrările pe bulevardul Dem Rădulescu, a fost amendată
27/08/2018

În data de 25 august 218, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv strada Splaiul Independenţei, au observat doi tineri ce aveau un comportament suspect şi încercau să evite întâlnirea cu patrula de jandarmi.

În urma controlului corporal preventiv executat de jandarmi, asupra celor doi tineri a fost gasită o ţigaretă confecţionată artizanal  ce conţinea resturi vegetale, care prezenta un miros înţepător, precum şi o folie din aluminiu ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde, specifice substanţelor interzise.

Celor doi tineri B.C.I  şi Z.C.C. – ambii în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, le-au fost întocmite actele de sesizare conform Legii 143/2000 art.4 ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept’’.

Actele întocmite de jandarmii vâlceni, cât şi substanţele interzise au fost înainte către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.