Catedrala Ostroveni vandalizată din nou cu înscrisuri obscene

AJOFM Vâlcea aduce la cunoștința angajatorilor unele obligaţii prevăzute în Legea nr. 76/2002
10/09/2018
Elaborare Studiu de Fezabilitate la Obiectivul Pod pe DN7 km 239 + 376
Viorica Dăncilă: Suntem solidari cu poporul american la comemorarea victimelor tragediei din 11 septembrie 2001
11/09/2018

Duminică, 9 septembrie 2018, la ora 04.35, camerele de supraveghere din zona Catedralei Ostroveni au surprins un individ care cu ajutorul unui spray  reliza un înscris pe zidul lacașului de cult

În scurt timp, cel în cauză a fost reținut de un echipaj al Poliției Locale a Primăriei Râmnicu Vâlcea, care l-a condus la sediu.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că persoana respectivă era cunoscută ca practicant a acestui gen de activitate și în trecut, având antecedente chiar în locația în cauză.

De asemenea, era căutat de Poliția Locală și de Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea, întrucât în urmă cu câteva zile avusese o altercație cu o doamnă de 73 de ani pe faleza râului Olănești, aplicându-i acesteia un jet cu un spray lacrimogen.

După finalizarea procedurii de verificare, autorul înscrisurilor a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, fiind dus la spitalul de psihiatrie al municipiului.

Având în vedere pericolul social pe care persoana în cauză îl prezintă, asupra acestuia va fi luată măsura internării în cadrul Spitalului Jebel din județul Timiș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.