ZIUA MICILOR SPORTIVI la Shopping City Râmnicu Vâlcea

PLAN ROȘU de intervenție în Vâlcea: Accident rutier grav produs la Câineni – 4 cetățeni bulgari răniți
13/09/2018
Spectacole de teatru și dans pe scena Teatrului Anton Pann
13/09/2018

Duminică, 16 septembrie 2018, Shopping City Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Asociația FAIR PLAY Vâlcea, centrul educațional PLANETINO KINDERKLUB și clubul de fotbal ELITE JUNIORS Vâlcea, dau startul celor mai distractive activități sportive, destinate copiilor de toate vârstele.

Evenimentul ZIUA MICILOR SPORTIVI, la care va participa și Roxana Moise, fostă concurentă Exatlon, se va desfășura timp de trei ore, în intervalul 16:00 – 19:00. Cei mici sunt invitați să testeze mai multe sporturi, printre care fotbal, handbal, atletism, karate și baschet, alături de echipele cluburilor sportive, respectiv ACS ELITE JUNIORS VÂLCEA, HCM TOROK, C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea și BC Niţulescu Rm. Vâlcea.

Surprizele continuă pentru prichindeii pasionați de sport. Pe durata evenimentului, cei mici pot participa la sesiuni de pictură pe față, se pot juca cu baloane modelabile și își pot face fotografii la minut, pentru imortalizarea celor mai distractive momente. Mai mult, clubul sportiv ZUMBA KIDS & TEENS WITH TEACHER va anima atmosfera din centrul comercial cu demonstrații de Zumba, special pregătite cu ocazia evenimentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.