Criminalul din Tetoiu, Jurca Achim Ion, este cercetat în stare de arest pentru că și-a ucis iubita

Tragedie în Lăpușata: Copil de numai 5 ani accidentat mortal pe DJ 676
29/09/2018
Bulacu Romulus: Guvernarea PSD/ALDE – un bilanț trist, un viitor sumbru
01/10/2018

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 30 septembrie 2018 reţinerea lui Jurca Achim Ion şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor comis asupra unui membru de familie.

Luni, 1 octombrie 2018, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în seara  zilei de 29 septembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan, dar şi a consumului de alcool, Jurca Achim Ion a exercitat acte de agresiune asupra victimei E.N., concubina sa, lovind-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele peste faţă, cap şi corp, rezultând astfel, decesul acesteia.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările sut continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.