Râmnicu Vâlcea: Dosare penale pentru doi șoferi depistați la volan sub influența alcoolului

Vodafone România și Mega Image au lansat primul magazin inteligent
09/10/2018
Femeie căzută de două zile într-o fântână din Sălătrucel, salvată de pompierii militari – imagini VIDEO
09/10/2018

Luni, 8 octombrie 2018, în jurul orei 20.05, un bărbat de 42 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Știrbei Vodă din municipiu, din direcția vest către est, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturimul care se deplasa în fața sa și l-a lovit în partea din spate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean Vâlcea, pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat acest lucru.  

Azi-noapte, în jurul orei 00.15, un bărbat de 32 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Copăcelu, pe DN 67, din direcția Mihăești – Râmnicu Vâlcea, la un moment dat, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, acroșând două autoturisme parcate.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Vâlcea pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două situații prezentate, au fost întocmite dosare penale, iar acțiunile în vederea prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere, vor continua pe raza județului Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.