Lucrări de consolidare pe intrarea Cetăţuia, inaugurate de primarul Mircia Gutău împreună cu viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu

AJFP Vâlcea informează: ANAF a actualizat Ghidul caselor de marcat
10/10/2018
UN DUȘMAN AL POPORULUI în premieră la Teatrul Anton Pann
11/10/2018

Miercuri, 10 octombrie 2018, primarul Mircia Gutău împreună cu viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat lucrările de consolidare de pe intrarea Cetăţuia din zona de Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Investiţia complexă a constat în realizarea unui zid de sprijin pe o lungime totală de 268 m, cu o înălţime de 0.8 – 1.4 m şi o grosime de 30-50 cm, prevăzut cu o talpă de susţinere la adâncimea de 1 m, precum şi umplerea cu balast a spaţiului din spatele zidului pentru drenarea apelor.

Ca rezultat al acestei lucrări, artera de circulaţie a fost lărgită cu lăţimi cuprinse între 1,6 – 1,8 m, astfel încât traficul auto se poate desfăşura acum în condiţii normale. Cu această ocazie, Mircia Gutău a apreciat calitatea acestei lucrări şi a anunţat că în zonă, în viitor, se vor mai face şi alte investiţii care să vizeze consolidarea malurilor pârâului Cetăţuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.