Ziua porţilor deschise la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea

Norme europene pentru reducerea utilizării antibioticelor în creșterea animalelor
22/10/2018
Cristian Buican: PSD se răzbună pe râmniceni
22/10/2018

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea

În fiecare an, pe 25 octombrie, în Europa este sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile, iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, eveniment prin care justiţia civilă este adusă în atenţia publicului european.

Această acţiune are ca scop asigurarea unei bune transparenţe în realizarea actului de justiţie şi o corectă înţelegere a specificului activităţii organelor de urmărire penală.

De asemenea, evenimentul are ca scop consolidarea relaţiei de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie si beneficiarii acestuia. Acest eveniment va avea loc la sediul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, pe baza actului de identitate şi constă în invitarea elevilor, studenţilor dornici să urmeze cariera de magistrat, dar  şi a cetăţenilor interesaţi de activitatea parchetului.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să cunoască aspecte din activitatea curentă a instituţiei cu explicarea pentru cei interesaţi a circuitului dosarelor şi a etapelor procesuale până la soluţionarea unei cauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.