Bike Fest Damila Măciuca 2019

Bugetul local al municipiului Râmnicu Vâlcea pentru 2019, în dezbatere publică la Filarmonica ”Ion Dumitrescu”
16/04/2019
Tinerii din Vâlcea, informați despre dezvoltarea durabilă globală
17/04/2019

Miercuri, 1 mai 2019, în localitatea vâlceană Măciuca, se va desfășura cea de-a VIII-a ediție a competiției de ciclism Bike Fest Damila Măciuca. Competiția organizată de Damila în parteneriat cu Fundația Dumitru Drăghicescu este înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Ciclism

La această ediție se vor desfășura 2 curse: cursa MTB – 65 km, cu start din Drăgășani la ora 10.00 și cursa de șosea – 35 km, cu start din comuna Măciuca la ora 10.30. Ambele curse vor avea punctul de sosire în comuna Măciuca, localitatea unde societatea Damila își are sediul social.

Competiția de ciclism Bike Fest Damila Măciuca are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos, reducerea inegalităților sociale dintre mediul rural și mediul urban, precum și punerea în valoare a farmecului podgoriilor Drăgășani și a zonelor rurale adiacente Drăgășaniului.  De aceea, participarea la această competiție nu implică nicio taxă de participare, ci numai entuziasm și bună dispoziție” a declarat Daniel Remus Nițu – director general Damila.

Organizatorii așteaptă participarea a peste 250 de iubitori de ciclism, de toate vârstele, profesioniști și amatori, din județele Vâlcea, Olt, Gorj, Argeș, Ilfov, Prahova și nu numai.

Primii trei clasați la categoria OPEN vor primi premii în bani și în produse destinate cicliștilor, iar câștigătorii curselor pe categorii de vârste și sex vor primi premii speciale, oferite de organizatorii și sponsorii ediției.

Avem în cadrul companiei Damila angajați care se înscriu la cursele din cadrul Bike Fest și avem angajați care revin ca voluntari de la o ediție la alta și participă activ la organizarea acestei competiții. În mare parte succesul în creștere al Bike Fest Damila Măciuca li se datorează și le mulțumim și pe această cale pentru generozitatea și implicarea de care dau dovadă. Aceștia își doresc să fie o sursă de inspirație pentru comunitatea în care trăiesc și muncesc, și, credem noi, reușesc cu succes”, a declarat Olivia Dobra – manager HR Damila

*******

Pentru înscrieri la competiția de ciclism contactați nr. de tel. 0724 06 02 01 sau vizitați site-ul damila.ro și pagina de facebook a evenimentului.

*******

Damila este unul dintre cele mai importante branduri românești în industria materialelor de construcții. Damila este producător de plasă sudată pentru fundații, plasă sudată pentru împrejmuiri, țigla metalică Rodach și important procesator de oțel beton. Activitățile de responsabilitate socială ale Damila urmăresc dezvoltarea durabilă a comunității în care compania își desfășoară activitatea, fiind, în general, direcționate către cultură, sport și mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.