Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a participat la deschiderea Campaniei Naționale “Informare acasă! Siguranță în lume!”

Campanie specială de primăvară: Milioane de premii în aplicația My Vodafone, pentru utilizatorii tuturor rețelelor mobile!
18/04/2019
Istoria, celebrată prin apariţii editoriale de excepţie la Academia Oamenilor de Știință din România
18/04/2019

Miercuri, 17 aprilie 2019, prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a participat la deschiderea Campaniei Naționale “Informare acasă! Siguranță în lume!”, eveniment desfășurat în sala de spectacole a Teatrului “Anton Pann” 

Activitatea a fost moderată de către inspectorul general școlar, Andra Bică, iar în cadrul sesiunii desfășurate în județul Vâlcea au participat, alături de autoritățile locale, Subsecretarul de Stat, Victor Ionescu din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și comisarul șef de poliție Marian Geană, șeful Centrului Regional Pitești al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Campania desfășurată și în județul Vâlcea este derulată de catre Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în parteneriat cu: Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții și Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane.

Totodată, campania își propune informarea cetățenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara granițelor României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.