La Râmnicu Vâlcea a fost inaugurat locul de joacă modernizat din Parcul Mircea cel Bătrân

Eveniment emoţionant de Ziua Veteranilor de Război organizat la Râmnicu Vâlcea
24/04/2019
Rata şomajului înregistrat în județul Vâlcea în luna martie 2019
24/04/2019

Copii din Râmnicu Vâlcea au primit un cadou deosebit în ajunul sărbătorii de Paşti prin inaugurarea miercuri, 24 aprilie, a lucrărilor de modernizare a locului de joacă din Parcul Mircea cel Bătrân. Investiţia a constat în montarea de straturi succesive de ancorare în paviment şi de granule de cauciuc, inclusiv formarea unor zone distincte cromatic, reparaţii la echipamentele de joacă păstrate şi montarea altora noi, modernizarea sistemului de iluminat public, amplasarea de elemente de mobilier urban etc.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău, prezent la eveniment alături de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, a apreciat calitatea lucrărilor efectuate şi a anunţat că în zona Parcului Mircea cel Bătrân urmează să fie amplasat un grup sanitar public modern, după modelul celui de pe bd. Dem Rădulescu, o structură foarte necesară atât copiilor şi părinţilor care îşi petrec timpul la locul de joacă din parc, cât şi pensionarilor care se întrec frecvent aici în partide de şah şi table.

Un alt loc de joacă modernizat urmează să fie finalizat în curând în vecinătatea Şcolii Gimanziale ”Anton Pann” din Ostroveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.