Primarul Mircia Gutău a dispus intensificarea lucrărilor de modernizare în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea

Evenimente sportive ale anului
06/08/2019
Vâlcea: În trei zile, 147 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru depășirea vitezei legale
06/08/2019

Aşa cum a anunţat la întâlnirea cu cetăţenii din 24 iulie 2019, primarul Mircia Gutău a dispus intensificarea lucrărilor de modernizare realizate în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea, la acest moment fiind în desfăşurare amenajări de alei şi de sistem de colectare a apelor pluviale la blocurile H6, E1 şi E2 de pe strada Nicolae Titulescu, în continuarea lucrărilor similare de până acum şi care au vizat blocurile situate până în str. Republicii.

Tot în zonă se lucrează la modernizarea locului de joacă în suprafaţă de 230 mp de lângă dispeceratul ETA Nord: se vor păstra echipamentele de joacă aflate în stare bună şi se vor recondiţiona şi vopsi, se vor amplasa 5 echipamente noi, respectiv două figurine 3D pe arc, 2 balansoare pe arc cu figurine 3D şi un complex de joacă, şi se va aplica strat suport de granule colorate în masă şi protejat UV.

Finalizarea lucrărilor este estimată în jurul datei de 20 august, iar investiţia face parte dintr-un contract ce vizează reabilitarea a 7.000 mp de spaţii de joacă rămase, până la această dată, nemodernizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.