Tânăr din Drăgășani reținut pentru lipsire de libertate, lovire și distrugere

Incendiu la Orleşti, în satul Procopoaia – VIDEO
07/08/2019
Studiu momondo: 27% dintre turiștii români s-au îndrăgostit în vacanță
08/08/2019

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub cordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Drăgășani efectuează cercetări într-o cauză penală ca urmare a evenimentelor produse duminică și luni, 4 – 5 august 2019, pe raza municipiului 

În seara zilei de 4 august 2019, polițiștii au  fost sesizați cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgășani.

Ajunși la fața locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj.

Văzând cele întâmplate tatăl și bunicul acesteia au intervenit iscându-se un scandal între aceștia. Polițiștii ajunși la fața locului au aplanat imediat conflictul și au identificat toate persoanele implicate.

În urma conflictului a rezultat rănirea tânărului de 26 de ani, a fetei și bunicului acesteia, toți fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După ce a fost externat, în dimineața zilei de 5 august 2019, tânărul de 26 de ani, ar fi incendiat autoturismul tatălui fostei concubine.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere. 

Marți, 6 august 2019, în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului, astăzi urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.