Primăria Râmnicu Vâlcea îşi dovedeşte eficienţa la început de an școlar: toţi elevii de la Şcoala Take Ionescu învaţă de dimineaţă!

Loturilor naționale de box fete și băieți, cu gândul doar la Tokyo!
25/09/2019
Urmăriți de autoritățile judiciare din Germania, depistați în Dăești și Sutești
25/09/2019

La peste două săptămâni de la debutul anului şcolar, o altă investiţie a Primăriei Râmnicu Vâlcea în domeniul educaţiei îşi dovedeşte eficienţa.

Prin eliberarea imobilului din strada General Praporgescu – în care îşi aveau sediul mai multe departamente din cadrul primăriei (acum mutate în fosta clădire SOCOM) – modernizarea acestuia şi transferul către Şcoala Gimnazială ”Take Ionescu” în vederea găzduirii claselor pregătitoare, această unitate şcolară a revenit la o stare de normalitate pe care nu a mai cunoscut-o în ultimele decenii: toţi cei peste 1.000 de elevi învaţă doar în schimbul de dimineaţă.

Această reuşită este evidenţiată şi de numărul de cereri de transfer la alte şcoli depuse de părinţii elevilor care termină ciclul primar, în scădere faţă de anii precedenţi conform declaraţiilor directoarei Florina Soare, care a apreciat totodată eforturile Municipalităţii Râmnicului şi implicarea constantă a conducerii Primăriei în îmbunătăţirea condiţiilor de studiu pentru elevii acestei prestigioase unităţi şcolare.

Spaţiul recent intrat în administrarea Şcolii ”Take Ionescu” găzduieşte în prezent 5 grupe de clasă pregătitoare, totalizând peste 130 de copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.