Tânăr din Drăgășani reținut de polițiști după ce și-a tâlhărit iubita

Meciurile din 16-mile Cupei României la handbal masculin
01/10/2019
AJOFM Vâlcea organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
02/10/2019

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din Drăgașani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Luni, 30 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de o femeie din municipiu, cu privire la faptul că, concubinul acesteia, un bărbat de 39 de ani, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

În fapt, în noaptea de 29 spre 30 septembrie 2019, bărbatul de 39 de ani ar fi dat împrumut suma de 200 de lei, unui tânăr de 19 ani, din Drăgășani, acesta la rândul lui oferindu-i bărbatului, un telefon mobil drept gaj.

În drumul spre casă, bărbatul ar fi fost agresat de tânărul de 19 ani, care l-ar fi deposedat prin violență de  telefonul mobil.

Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.

Marți, 1 octombrie 2019, tânărul o sa fie prezentat Judecătoriei Drăgășani pentru dispunerea de măsuri conform prevederilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.