La inițiativa președintelui Constantin Rădulescu, CJ Vâlcea va finanța proiectul „Susținerea fotbalului vâlcean” cu 350.000 lei

ZILELE RECOLTEI sărbătorite la Râmnicu Vâlcea pe 5 şi 6 octombrie
02/10/2019
Revelion 2020: Top 7 orașe pentru amatorii de artificii
02/10/2019

Președintele Consiliului Județean Vâlcea - Constantin Rădulescu

Miercuri, 2 octombrie 2019, în cadrul ședinței extraordinare, la propunerea președintelui Constantin Rădulescu, Consiliul Județean Vâlcea a aprobat proiectul de hotărâre privind alocarea de finanțare nerambursabilă de la bugetul propriu al județului Vâlcea, pentru programele sportive de utilitate publică.

În urma unui concurs de proiecte și în baza unui regulament, Consiliul Județean va finanța proiectul „Susținerea fotbalului vâlcean” cu suma de 350.000 lei, ceea ce reprezintă 90% din cheltuielile aferente competițiilor sportive organizate de „Asociația Județeană de Fotbal Vâlcea”.

Pentru programele sportive de utilitate publică, Consiliul Județean Vâlcea, alocă, din bugetul propriu, suma 400.000 lei, bani care vor ajunge la cluburile de fotbal din județ. Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Județean Vâlcea, banii vor fi folosiți pentru plata cheltuielilor de arbitraj la competițiile de seniori și juniori, precum și pentru organizarea Galei Fotbalului Vâlcean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.