Cum să îţi redecorezi baia rapid şi sigur – SECRETE pentru o baie modernă

Bărbat din Cernişoara arestat pentru 30 de zile – acesta este acuzat de tentativă de omor calificat
21/10/2019
Ziua Porților deschise la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea
22/10/2019

Chiar dacă baia nu reprezintă o încăpere care să necesite atenţie din partea ta la fel de multă precum necesită dormitorul, livingul sau bucătăria, este important să ştii că şi decorul ei trebuie realizat cu atenţie. Fiecare încăpere a casei tale este nevoie să fie decorată în stilul care să te caracterizeze, deci şi baia trebuie să fie din aceeaşi zonă cu restul camerelor. Este important să ştii că trebuie să te simţi comod atunci când intri în baie, pentru că este prima încăpere cu care iei contact înainte să pleci de acasă dimineaţa, aşa că este esenţial să te simţi plăcut atunci când intri în ea.

Dacă eşti convins că vrei să faci o schimbare băii tale, iată câteva idei pe care le poţi urma:

  • Schimbă covoraşul din baie

Pentru că primul lucru pe care îl faci atunci când intri în baie este să păşeşti pe covoraşul din ea, este nevoie să ştii că acesta este relevant în contextul decorului de aici. Culorile lui trebuie să fie în concordanţă cu faianţa sau cu gresia ori, de ce nu, cu elementele pe care le ai drept accesorii, precum suportul de prosoape sau cel pentru periuţele de dinţi.

În funcţie de spaţiul pe care îl ai disponibil sau în funcţie de ce proporţii vrei să ocupi cu acel covoraş, poţi alege dintr-o gamă variată din care sigur face parte şi cel potrivit pentru baia ta.

O gamă largă de covoraşe de baie din care poţi să alegi poţi să vezi aici, dar ţine cont de faptul că decizia pe care o iei trebuie să fie în strânsă legătură cu celelalte culori pe care le ai deja în baie.

  • Schimbă oglinda

În această perioadă, la modă sunt oglinzile care au un plus de tehnologie faţă de cele clasice. Mai exact, acum se poartă oglinzile cu led ce au încorporate senzori ON/OFF. Acest senzor se află poziţionat pe oglindă, fiind unul cu touch ce se poate porni sau opri doar printr-o singură atingere. Este important să ştii şi faptul că, pe lângă acest tip de oglinzi, au rămas la modă şi cele clasice, însă forma recomandată de specialişti acum este cea rotundă sau ovală, fiind mult mai moderne decât cele dreptunghiulare sau chiar pătrate.

  • Adăugă o plantă

Chiar dacă sună puţin ciudat, acest detaliu este des regăsit în alte ţări. Prezenţa unei plante sau adăugarea unei glastre care să fie destul de înaltă şi în care să pui câteva fire de flori naturale sau poate chiar şi artificiale, reprezintă un secret cu care sigur nu vei da greş. Acest lucru va duce aspectul băii în cu totul altă direcţie şi va da o senzaţie de spaţiu aerisit, mai ales dacă în baia ta predomină culorile deschise.

Orice detaliu din baia ta poate fi modificat pentru a oferi un alt aspect băii. Aşadar, acum că ştii ce să schimbi la baia ta pentru a avea un aspect mult mai modern, cu ce vei începe redecorarea pentru a fi ca nouă?

Sursa foto: shutterstock.com pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.