Bărbat din Cernişoara arestat pentru 30 de zile – acesta este acuzat de tentativă de omor calificat

484 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European prin intermediul EURES
17/10/2019
Cum să îţi redecorezi baia rapid şi sigur – SECRETE pentru o baie modernă
22/10/2019

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 19 octombrie 2019 reţinerea lui Alexie Ştefan şi punerea în mişcare a acţiunii penale  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

În urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 18 octombrie 2019, Alexie Ştefan, înarmat cu un topor pe care îl luase de la domiciliul său, cu scopul precis de a suprima viaţa victimei S.T.V., a pătruns fără drept în locuinţa victimei, aplicând acesteia mai multe lovituri în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice, activitatea infracţională a inculpatului fiind întreruptă de intervenţia unui martor.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

***

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.