Cătălina Ponor, noul ambasador al campaniei Clubul Prieteniei CN

Accident rutier mortal la Robești
04/11/2019
După 30 de ani: libertate adevărată sau neoservitute?
04/11/2019

Gimnasta Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, este ambasadorul campaniei anti-bullying „Cartoon Network Clubul Prieteniei”, ajunsă la a cincea ediție.

În 2019, campania susține puterea exemplului pozitiv, subliniind importanța educării comportamentelor dezirabile în rândul copiilor. Spotul campaniei  (https://www.youtube.com/watch?v=ZvEWSc4EZ4o&feature=youtu.be ) care va fi difuzat pe Cartoon Network și în mediul online, reprezintă un ghid al prieteniei, adresându-se tuturor copiilor cu mesaje ce consolidează educația susținută în familie.

Proiectul Cartoon Network și Asociația Telefonul Copilului urmărește conștientizarea și prevenirea fenomenului, precum și identificarea acelor cazuri de tip bullying – violență verbală sau fizică, abuz emoțional, hărțuire și excludere – care au nevoie de sprijinul specialiștilor și pot beneficia de serviciile de consiliere oferite de către psihologi și asistenți sociali. Copiii, victime sau colegii acestora, precum și părinții sunt încurajați să ceară sprijin la linia gratuită 116 111, la www.116111.ro<http://www.116111.ro>  sau să găsească sfaturi pe  www.cartoonnetwork.ro/clubulprieteniei<http://www.cartoonnetwork.ro/clubulprieteniei>.

„CLUBUL PRIETENIEI CARTOON NETWORK” se derulează și în alte ţări din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Copiii pot afla detalii despre fenomenul bullying pe website-ul https://clubulprieteniei.cartoonnetwork.ro/, unde pot, de asemenea, viziona videoclipuri animate și mesajul Cătălinei Ponor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.