ROMÂNIA pe harta mondială a turismului

”Această Sonia” – povestea unei violoniste pe 1 Decembrie la Teatrul Anton Pann
27/11/2019
Noua Comisie Europeană a primit votul Parlamentului de la Strasbourg
27/11/2019

La începutul lunii noiembrie a avut loc festivitatea de sărbătorire a 70 de ani de la înfiinţarea SKÅL Internaţional Roma, unde a participat şi delegaţia României condusă de d-nul Florin Tancu – Președinte SKÅL Internaţional Bucureşti.

Cu această ocazie a avut loc primul congres SKÅL Europe, unde s-a semnat declaraţia de constituire a acestei noi organizaţii care şi-a ales conducerea, un triumvirat format din reprezentanţii cluburilor din Marea Britanie, Italia şi România care vor asigura buna funcţionare a acestei asociaţii până la Congresul SKÅL Europe de anul viitor, de la Belfast. Secretariatul organizaţiei va fi asigurat de România, prin Young SKÅL Bucureşti.

La acest eveniment s-a anunţat oficial şi înfrăţirea intre clubul SKÅL Internaţional Bucureşti şi SKÅL Internaţional Paris, primul club SKÅL Internaţional din lume, fondat în anul 1932.

Clubul SKÅL Internaţional este o organizație profesională de turism, care promovează prietenia şi turismul global, fiind singurul grup internațional care unește toate ramurile industriei turismului: hoteluri, touroperatori, transportatori, organizatori de evenimente. Aceasta încurajează progresul şi evoluţia prin afilierea la alte organizaţii naţionale şi internaţionale din industria turismului. La nivel internaţional, cluburile Skal sunt prezente în peste 90 de ţări şi au aproximativ 15.000 membri.

Clubul SKÅL Internaţional Bucureşti este membru asociat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), este afiliat Clubului Skal Internaţional şi a împlinit anul acesta 20 de ani de la înfiinţare.

Young SKÅL este format din studenți și tineri profesioniști din turism, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, fiind baza de lansare a viitorilor manageri. Scopurile sunt reunirea tinerilor și educarea lor despre marile valori ale asociației, cele ale prieteniei, păcii, solidarității și promovării intereselor locale și internaționale în sectorul turismului.

Desemnarea României la conducerea SKAL Europe şi pentru a găzdui primul sediu al acestei organizaţii ne onorează şi vine să pună turismul românesc acolo unde îi este locul, PE HARTA MONDIALĂ A TURISMULUI.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.