Moș Crăciun pentru o zi! Acțiune caritabilă organizată de jandarmii vâlceni în comuna Valea Mare

Terapia prin muzică – află principalele beneficii ale muzicii asupra sănătăţii fizice, cognitive şi emoţionale
19/12/2019
Depistat în timp ce comercializa materiale pirotehnice în cartierul Ostroveni
19/12/2019

Apropierea sărbătorilor de iarnă nu ne-a lăsat indiferenți, motiv pentru care, timp de cateva zile, ne-am mobilizat pentru a aduce puțin din magia acestor zile speciale, unei familii nevoiașe din comuna Valea Mare.

Bunica împreună cu cei doi nepoți: o fetița în vârstă de 5 ani și un băiețel în vârstă de 2 ani, locuiesc în condiții precare , într-o casă foarte veche, nebeneficiind de niciun ajutor material.

Așa că astăzi, împreună cu patru doamne profesoare din cadrul Școlii Gimnaziale Bătășani, ne-am hotărât să luăm prin surprindere familia Badea, care se pregătea pentru serbarea de Crăciun, pentru a le dărui alimente, hainuțe, jucării, obiecte electrocasnice, precum si un pat suprapus.

De asemenea, ,,Moșul,, a venit pregătit și a dorit să meargă la serbarea micuților, unde a împărțit câteva punguțe de cadou copiilor, spre marea bucurie a acestora.

Suntem încântați că putem contribui într-o mică măsură la fericirea celor mai puțin norocoși, iar comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea mulțumește tuturor persoanelor implicate în această acțiune caritabilă!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.