Primăria Râmnicu Vâlcea amenajează în Ostroveni două spaţii pentru plimbat câinii

Spectacole legate cu șnur de mărțișor la Teatrul Anton Pann
03/03/2020
Noul Coronavirus, în atenția DSP Vâlcea: 4 persoane internate în spital și 181 în izolare la domiciliu
03/03/2020

Ca răspuns la numeroasele solicitări ale deţinătorilor de animale de companie, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin intermediul Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public, amenajează pe bulevardul Pandurilor din cartierul Ostroveni (de-a lungul căii ferate) două spaţii în care câinii se pot plimba şi juca în voie.

Primul spaţiu, în suprafaţă de 1.160 metri pătrați, amplasat la sud de bariera de pe strada Mihai Eminescu, este deja finalizat şi a fost împărţit în două zone, una destinată câinilor de talie mare, iar cealaltă, celor de talie mică; cel de-al doilea spaţiu, în suprafaţă de 608 metri pătrați, va fi gata la finele săptămânii viitoare. Spaţiile sunt împrejmuite, dotate cu băncuţe, coşuri de gunoi, precum şi instalaţii pentru joaca patrupedelor, iar trunchiurile copacilor au fost înconjurate cu gărduleţe de protecţie.

Proprietarii câinilor care sunt aduşi aici au, în continuare, obligaţia recuperării şi aruncării deşeurilor biologice produse de animalele lor, în caz contrar fiind pasibili de amenzi cuprinse între 400 şi 1.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.