Tâlhari reținuți cu focuri de armă

COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 august 2020
COVID-19: Situația epidemiologică în județul Vâlcea, 10 aprilie – 580 persoane în carantină
10/04/2020
Iconicdrinks.shop facilitează accesul la băuturile preferate, ȋn pragul sărbătorilor pascale
10/04/2020

În seara zilei de joi, 9 aprilie 2020, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, o patrulă pedestră mixtă formată dintr-un polițist și un militar MAPN a fost alertată de către strigătele unei femei, al cărei fiu fusese victima unei tâlhării, aceasta indicând doi bărbați care o luaseră la fugă.

Patrula a plecat imediat în urmărirea lor, întrucât cei doi nu s-au supus somațiilor, polițistul a executat trei focuri de armă în plan vertical, moment în care bărbații s-au oprit.

S-a procedat la încătușarea celor doi bărbați și conducerea lor la sediul poliției, asupra lor fiind găsite bunuri despre care femeia a declarat că i-au fost sustrase fiului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea celor doi bărbați de 32 respectiv 34 de ani, din comuna Budești, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În urma efectuării focurilor de armă nu au rezultat victime sau distrugeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.