Trei persoane cu adeverințe de salariat false, depistate de polițiștii din Milcoiu

Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19
Asociația Investitorilor pe Piața de Capital pune sub semnul întrebării organizarea AGA la SIF Oltenia
04/05/2020
În contextul pandemiei de COVID-19 au fost anulate spectacole și evenimente artistice organizate de Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea la Cinematograful „Geo Saizescu”
Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea mulțumește publicului pentru că urmărește spectacolele online
04/05/2020

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a fost înregistrat la data de 4 mai 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații, prevăzute de Codul penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu.

În fapt, la data de 3 mai 2020, organele de poliție au identificat în trafic, pe raza Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu, trei persoane care au prezentat adeverințe permanente emise de o societate comercială, adeverințe din care a reieşit că erau angajaţi ai societăţii respective și că se deplasau în scop profesional. Din primele verificări a rezultat că persoanele identificate nu erau angajaţi ai societății respective.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.