Doi bărbați din județul Olt, depistați în Drăgășani cu adeverințe de salariat false

Râmnicu Vâlcea: locuinţe sociale noi în Ostroveni – 75 de apartamente şi 45 de garsoniere
13/05/2020
Restricții de circulație la Bujoreni, Brezoi, Câineni și Păușești – 14 mai 2020
14/05/2020

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani au fost înregistrate, la data de 11 mai 2020, două dosare penale în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de „falsul în declarații”, faptă prev. de art. 326 alin.1 şi 2 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Drăgăşani.

În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 11 mai 2020, pe raza municipiului Drăgăşani au fost depistaţi V.C.L. şi P.V.D., ambii din județul Olt, care se deplasau cu un autoturism aparţinând unei societăţi comerciale tot din judeţul Olt, cei doi declarând în fals că sunt angajaţi ai societăţii comerciale respective şi prezentând în acest sens şi adeverinţe care atestau în mod nereal calitatea de angajat .

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Drăgăşani sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.