Un tânăr din Dăești a furat un microbuz din Râmnicu Vâlcea și a încercat să ajungă cu el acasă

Tragedie în Budești: Bărbat ars de viu într-un incendiu produs la Bârsești
15/05/2020
PROFI: 200 de Magazine Agent
17/05/2020

imagine - ARHIVĂ

Vineri, 15 mai 2020, polițiștii vâlceni au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani din comuna Dăești, a sustras de pe strada Nicolae Bălcescu din Râmnicu Vâlcea, un microbuz, acesta fiind neasigurat, iar cheile erau în interiorul acestuia.

Tânărul ar fi condus microbuzul, iar pe strada Straubing a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat, provocând avarii ambelor autovehicule. De asemenea, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, urmare propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.