Au început lucrările la viitorul sediu al Vămii din Sudul municipiului Râmnicu Vâlcea

O nouă platformă comunală pentru gunoiul de grajd, finanțată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost finalizată în comuna Galicea
03/06/2020
AJFP Vâlcea aduce precizări cu privire la NOUA DECLARAȚIE UNICĂ - formularul 212
AJFP Vâlcea informează: Au fost suplimentate documentele acceptate pentru aprobarea înregistrării de la distanță, în SPV
03/06/2020

Au început lucrările la viitorul sediu al Vămii din Sudul Râmnicului: de anul viitor, traficul greu va fi scos din oraş

În urma acordului de principiu al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) – în cadrul căreia funcţionează Direcţia Generală a Vămilor – Primăria Râmnicu Vâlcea a demarat procedurile de construire în Sudul oraşului, în zona Parcului Industrial, cu acces direct din DN67 – strada Ştrandului, a unui nou sediu pentru Biroul Vamal local, astfel încât traficul greu de marfă să fie scos complet din municipiu.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 11.05.2020, iar executantul – asocierea Europan Prod S.A, Impecabil S.R.L., Colen Impex S.R.L., Arhigrup S.R.L. şi Teleteknica Engineering S.R.L. – are la dispoziţie 12 luni pentru finalizarea lucrărilor.

După mutarea Biroului Vamal în viitorul sediu, destinaţia clădirii din vecinătatea Gării CFR în care această instituţie funcţionează în prezent – imobil ce va intra, la schimb, în proprietatea Municipiului – va fi stabilită în urma unor dezbateri publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.