Un tânăr cu capul plin de alcool a furat o mașină din Ocnele Mari – acum se odihnește în arestul IPJ Vâlcea

Doi pacienţi confirmaţi Covid-19, internați în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea
04/06/2020
Restricții de circulație la Bujoreni, Robești, Câineni și Bârzeşti – 5 iunie 2020
05/06/2020

IPJ Vâlcea

Astăzi, 4 iunie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocnele Mari au fost sesizați prin apelul unic de urgență de o femeie din oraș, cu privire la faptul că, i-a fost sustras autovehiculul pe care îl avea parcat în fața locuinței.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, autoturismul fiind dat imediat în urmărire, în scurt timp acesta fiind descoperit și oprit în trafic de polițiști, pe raza orașului Băbeni.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Ocnele Mari, căruia în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o alcoolemiei de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere. Tânărul a relatat că acesta a sustras autovehiculul cu intenția de a se deplasa pe raza municipiului Drăgășani.

Cu toate că s-a împăcat cu partea vătămată, înlăturând răspunderea penală pentru infracțiunea de furt în scop de folosință, polițiștii îl cercetează pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea.

Vineri, 5 iunie 2020, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.