Cumpărăturile lunii mai 2020 – iată ce NU trebuie să-ţi lipsească de pe listă!

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vâlcea își reia activitatea din 15 iunie
12/06/2020
Încep lucrările de amenajare cu dale elastice a trecerii de cale ferată de pe strada Copăcelu
13/06/2020

Vara se apropie din ce în ce mai repede, fapt pentru care trebuie să începi să te pregăteşti pentru vremea călduroasă, care se va instala curând. Pentru fiecare lună a anului există o listă de cumpărături, pe care trebuie s-o urmezi cu sfinţenie, pentru a nu duce lipsă de nimic.

Dacă în martie, ţi-ai achiziţionat cărţi, un nou aspirator şi diferite jocuri de societate, fiindcă pandemia te-a ţinut în casă, în mai, priorităţile vor fi cu totul altele. În această lună, trebuie să ai în vedere atât ieşirea din Starea de Urgenţă şi revederea cu cei mai buni prieteni, cât şi începutul sezonului cald.

Iată ce trebuie să achiziţionezi neapărat în mai 2020:

• Grătar

Cu siguranţă, îţi doreşti din tot sufletul să ieşi la iarbă verde, împreună cu cei mai dragi prieteni, să te bucuri de un grătar pe cinste, aşa cum făceai înainte de pandemie. Dacă încă nu ai unul de dimensiuni mari, profesional, a venit timpul să-l achiziţionezi, pentru a fi pregătit ca la carte pentru ieşirea de după 15 mai. Îţi vor mai trebui şi câteva ustensile specifice, pentru ca preparatele să iasă foarte gustoase.

• Bicicleta

În timpul autoizolării, numeroşi oameni au dus dorul plimbărilor lungi prin natură. Dacă te numeri printre aceste persoane, este timpul să îţi achiziţionezi o bicicletă, cu care să faci ture lungi şi plăcute prin tot oraşul. În acest fel, te poţi bucura pe deplin de aer curat şi de verdeaţă şi poţi face mişcare, după atât de mult timp de stat în casă. În cazul în care nu te pasionează mersul pe bicicletă, cumpără-ţi o pereche de role cu roţi din silicon.

• Sandale

Dacă sandalele de anul trecut s-au rupt sau nu-ţi mai plac, urmăreşte ofertele magazinelor, pentru a-ţi completa garderoba cu o pereche nouă, numai bună de purtat la începutul lui iunie. Pregăteşte-te din timp de venirea verii, pentru a nu pierde timp preţios căutând articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte specifice acestui anotimp extraordinar.

• Aer condiţionat

Dacă locuinţa ta nu este prevăzută cu un aparat de aer condiţionat de la Hornbach, trebuie neapărat să cumperi unul. Acest produs este esenţial în casele care se încing în timpul verii. Dacă îţi doreşti să ai parte de tot confortul în propriul cămin, trebuie neapărat să faci această investiţie, care este de durată. Bucură-te de zilele caniculare, împreună cu cei dragi, din orice încăpere.

• Geamantan

Dacă vechiul geamantan nu mai arată la fel de bine ca la început, trebuie să iei în calcul şi achiziţionarea unei noi genţi de voiaj. Vara se apropie şi, cel mai probabil, şi călătoriile, fapt pentru care ai nevoie de o geantă de dimensiuni mari, în care să-ţi încapă tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur de câteva zile. Ai grijă ca aceasta să se încadreze în dimensiunile standard de la aeroport, pentru a nu întâmpina probleme înainte de plecare.

În cele din urmă, ai grijă să nu ratezi niciun produs prezentat mai sus şi mai adăugă pe lista de cumpărături tot ceea ce îţi mai lipseşte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.