Încep lucrările de amenajare cu dale elastice a trecerii de cale ferată de pe strada Copăcelu

Cumpărăturile lunii mai 2020 – iată ce NU trebuie să-ţi lipsească de pe listă!
13/06/2020
Unități mobile de terapie intensivă achiziționate la inițiativa Fundației pentru SMURD, cu sprijinul societății civile și a mediului de afaceri
13/06/2020

Luni, 15 iunie 2020, se va da Ordinul de Începere a Lucrărilor la amenajarea cu dale elastice a trecerii de cale ferată de pe strada Copăcelu. Prin realizarea acestei investiţii se urmăreşte fluidizarea şi ordonarea circulaţiei rutiere, creşterea siguranţei circulaţiei pietonale, eliminarea prafului care se ridica pe timp uscat în zona de traversare a căii ferate, asigurarea unui nivel de zgomot acceptabil în timpul traficului intens etc.

Suprafaţa totală de intervenţie este de circa 1220 mp, din care 90 mp pentru zona de lucrări cu specific de cale ferată, iar restul pentru drum, trotuare şi sisteme de colectare si evacuare a apelor. Executantul EUROPAN PROD S.A. are la dispoziţie 45 de zile pentru finalizarea lucrărilor. Este cea de-a patra investiţie de acest fel după ce, în 2018, s-a amenajat traversarea de pe str. Gib Mihăescu, iar în prima parte a acestui an s-au amenajat trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe str. Mihai Eminescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.