Primăria Râmnicu Vâlcea le mulţumeşte voluntarilor implicaţi în acţiunea de sprijinire a persoanelor vârstnice

România Reciclează din nou!
15/06/2020
Vâlcea: 2927 de absolvenți ai clasei a VIII-a, înscriși la examenul de Evaluare Națională
15/06/2020

Demarată la începutul lunii aprilie la iniţiativa Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea şi în contextul restricţiilor de deplasare impuse în urma pandemiei de coronavirus, acţiunea de sprijinire a persoanelor vârstnice sau greu deplasabile să îşi facă cumpărăturile necesare prin intermediul voluntarilor a ajuns la final.

La apelul de atunci al Municipalităţii au răspuns Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local ”Mircea cel Bătrân”, Asociaţia Militarilor Veterani şi a Veteranilor cu Dizabilităţi Vâlcea şi Marius Gartner.

Pe baza acreditării primite din partea Primăriei, aceştia au gestionat mai multe solicitări venite din partea unor vârstnici sau a unor persoane cu dizabilităţi de achiziţionare de produse alimentare şi de medicamente sau de sprijin în furnizarea la domiciliu a hranei pregătită prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, cu unele dintre aceste persoane păstrându-se legătura până în prezent.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în această acţiune, dovedind spirit civic şi solidaritate cu persoanele aflate în situaţii dificile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.