Brezoi: Prins după ce a furat o geantă cu documente și bani, a scăpat nepedepsit!

Vâlcea: Informare cu privire la campania de vaccinare
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 24 septembrie 2020
24/09/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 65 de misiuni
În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul ISU Vâlcea au gestionat 11 situaţii de urgenţă
25/09/2020

imagine - ARHIVĂ

Miercuri, 23 septembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au fost sesizați cu privire la faptul că, din cabina unei autocisterne ce se afla parcată pe marginea DN 7 în zona Debușare, pe raza orașului Brezoi, o persoană necunoscută a sustras o geantă în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, în fapt, șoferul unei autocisterne, un cetățean sârb, a oprit într-o parcare neamenajată, în vederea remedierii unei defecțiuni și profitând de neatenția acestuia, un bărbat i-a sustras din habitaclu o geantă, acesta reușind să scape după ce a fugit și a intrat în fondul forestier ce se afla în apropiere.

Cu sprijinul polițiștilor din Călimănești și în baza informațiilor deținute și a cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea unui bărbat de 27 de ani, din județul Ilfov, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, a fost identificat și un autoturism în care se aflau 3 bărbați, toți din județul Ilfov, care ar fi fost împreună cu bărbatul bănuit de comiterea furtului.

Toate persoanele au fost conduse la sediul poliției, iar în urma audierilor și verificărilor efectuate s-a reușit recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

Întrucât persoana vătămată și-a recuperat prejudiciul, nu a mai dorit continuarea cercetărilor, fapt pentru care bărbatul de 27 de ani, nu mai poate fi tras la răspundere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.