Mircia Gutău: Mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitației inițiate de către Ministerul Educației
Digitalizarea, un factor cheie care a determinat impactul crizei pandemiei asupra IMM-urilor, potrivit unui studiu realizat de Vodafone Group
01/10/2020
Analiza parcărilor publice din România
01/10/2020
Mircia Gutău: Apel către conducerea Sport Club Municipal

imagine - ARHIVĂ

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice doresc să transmit tuturor seniorilor din Râmnicu Vâlcea cele mai calde sentimente de respect și urări de sănătate și prosperitate!

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a derulat – și o va face si de acum înainte – un program de măsuri destinate celor mai vârstnici concetățeni ai noștri. Facilități și gratuități acordate la transportul în comun sau la accesul în instituții de cultură și Ștrandul Ostroveni, cluburile pensionarilor, festivitățile “Nunta de Aur”, premierile din “Clubul Nonagenarilor” sau Căminul pentru Persoane Vârstnice sunt câteva dintre cele mai importante acțiuni ale administrației locale.

Vă asigur, cu această ocazie, că vom continua implementarea de noi măsuri prin care să ne exprimăm considerația ce li se cuvine pe deplin vârstnicilor după decenii de efort și sacrificii.

La mulți ani!
Cu respect și admirație,
Mircia Gutău,
Primar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.