Bărbat din Horezu, reținut de polițiști pentru violență și abuz de încredere

Explicațiile psihologului: Oamenii confundă intimitatea cu vulnerabilitatea
06/10/2020
ISJ Vâlcea informează: rezultate înregistrate la simularea probelor scrise la examenul de bacalaureat 2021
ISJ Vâlcea informează: 25 de unități de învățământ în Scenariul ROȘU din cauza COVID
06/10/2020

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Horezu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere.

În fapt, la data de 3 octombrie 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 1 octombrie 2020 un bărbat de 59 de ani, din Horezu, în timp ce se afla la locuința unui alt bărbat de 34 de ani, din satul Romanii de Sus, pe fondul consumului de alcool ar fi fost agresat de cel din urmă, provocând-i leziuni.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani iar fi cerut telefonul mobil bărbatului de 59 de ani pentru a efectua un apel fără a i-l înapoia ulterior.

În baza concluziilor medicului legist a fost încadrată fapta, iar la data de 5 octombrie 2020, în urma probatoriului administrat  organele de cercetare penală au dispus reținerea, pe bază de ordonanță, a bărbatului de 34 ani acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Marți, 6 octombrie 2020, bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.